JE OOGST WAT JE ZAAIT : Een film en theater project samen met PeerJonG locatie theater.

Theater meets film in de voorstelling
Je Oogst wat je zaait

Ze waren gewaarschuwd. Hadden ze maar nooit over dat hek moeten klimmen!

Regie: Sanne Verkaaik
Script: Erik Alkema

In de zomer van 2015 maakte PeerJong onder begeleiding van Erik Alkema een film. Een film waarin ze zelf speelden, maar tevens ook verantwoordelijk waren voor de techniek en de vormgeving.

Verwacht een filmspektakel waarin het duidelijk zal worden waarom het al jaren niet pluis is op dat Noordsche veld. Een avonturen science fiction drama, waarin een aantal lokale jongeren, met behulp van het Meisje van Yde, de strijd zal aangaan met vloggende stadse meisjes, zombies en allerlei ander gespuis opgespit uit het verleden. En waarin een belangrijke rol is weggelegd een groep holbewoners en een gevangen alien.

In de herfstvakantie ging deze film in premiere als onderdeel van de voorstelling Je oogst wat je zaait. 

"Een voorstelling waarin de film buiten de kaders van het filmdoek zal treden en de acteurs van het witte doek zullen moeten stappen om een de rust weer enigszins terug te laten keren op het Noorsche Veld."

 

Credits

PeerJonG: Liedewei: Iris van Veenen/ Pjotr (theater): Liam Kuiper Pjotr (film): Leon Bierling/ Anne (theater): Sanne Nijman/ Anne (film): Cynthia Kuiper/ Jelmer: Mathijs Rolfes/ Meisje van Yde: Nienke de Vries/ Aaltje: Rutger Breider/ TiTi (theater): Rutger Breider/ TiTi (film): Martijn Hommes/ Kurtz (theater): Gertjan van der Werf/ Kurtz (film): Maickel Hartlief
Concept, script& montage: Erik Alkema/ Productie: Rick Busscher/ regie: Sanne Verkaaik/ Set manager: Marieke Splinter/ Spel en script begeleiding: Leonie Dijkema

Hier is binnenkort de voorstellingsregistratie van Je Oogst wat je Zaait te zien